- Hvis vi hadde fått noe annet enn terningkast én på musikken vår, så måtte vi tatt et krisemøte

Stian Thorbjørnsen langer ut mot «kredjagende anmeldere».

PROGRAMLEDER: Stian Thorbjørnsen har lagt reality-Stian på hylla, og blitt programleder i gullrekka på NRK. Her i garderoben før innspilling av «10 på topp». Flere av tatoveringene har han tatt i forbindelse med oppdrag han har hatt, som «Skal vi danse» og «VG-lista». Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet
PROGRAMLEDER: Stian Thorbjørnsen har lagt reality-Stian på hylla, og blitt programleder i gullrekka på NRK. Her i garderoben før innspilling av «10 på topp». Flere av tatoveringene har han tatt i forbindelse med oppdrag han har hatt, som «Skal vi danse» og «VG-lista». Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Det var en gang i tida en utopi å være programleder for et program i gullrekka. Dette var hovedambisjonen min. Hvordan skal jeg toppe dette?

Stian «Staysman» Thorbjørnsen (36) sitter i en av NRKs mange sofaer, rett utenfor studio. Det er innspillingsdag for det nyeste tilskuddet i gullrekka, «10 på topp». Rundt om løper småstressede produksjonsmedarbeidere. Thorbjørnsen har dårlig tid. Det er snart på tide å få på seg sminken og programlederdressen.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/måned)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer