- Hvis vi vinner får Odd Magnus en rolle i «Pirates of the Caribbean»

Odda og Depp i samme film hvis Kon-Tiki vinner Folkets Amanda. Stem her!

ENORMT POPULÆRT: Det er totalt fire «Pirates of the Caribbean»-filmer, og nå starter straks innspillingen av den fjerde, hvor norske Espen Sandberg og Joachim Rønning står for regi. Dersom de vinner Folkets Amanda, vil de tilby Odd Magnus Williamson en rolle i den kommende storfilmen. Dette er fra «Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl», med Kaptein Jack Sparrow (Johnny Depp) og Will Turner (Orlando Bloom) Foto: Filmweb/Lars Eivind Bones/Dagbladet
ENORMT POPULÆRT: Det er totalt fire «Pirates of the Caribbean»-filmer, og nå starter straks innspillingen av den fjerde, hvor norske Espen Sandberg og Joachim Rønning står for regi. Dersom de vinner Folkets Amanda, vil de tilby Odd Magnus Williamson en rolle i den kommende storfilmen. Dette er fra «Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl», med Kaptein Jack Sparrow (Johnny Depp) og Will Turner (Orlando Bloom) Foto: Filmweb/Lars Eivind Bones/DagbladetVis mer

(Dagbladet): I disse dager kjemper de norske filmene «Victoria»«De andre»«Tina og Bettina - The movie», «Kon-Tiki» og «Til ungdommen» om å bli vinneren av Folkets Amanda.

Hvem som blir årets vinner offentliggjøres under Amandaprisutdelingen i Haugesund som sendes direkte på TV2 fredag 16. august.

Det er Dagbladets lesere som bestemmer hvilken film som skal få den gjeve prisen, og til nå har det vært forskjellige metoder fra de nominerte om hvordan å sanke stemmer fra folket.

Henrik Thodesen og Odd Magnus Williamson gikk tidligere denne uka ut og sa at dersom de vinner årets avstemning av Folkets Amanda, lover de en oppfølger på «Tina og Bettina - The movie».

- Ja, du ser ikke «Kon-Tiki» dra i gang samme avtale. Nei, «Kon Tiki 2 - den tunge veien tilbake», liksom? sa gutta til Dagbladet.

Legger lista høyt Nå har imidlertid «Kon-Tiki»-regissørene Espen Sandberg og Joachim Rønning kommet med en tilsvar, hvor prøver å legge lista enda høyere.

- Hvis «Kon-Tiki» vinner Folkets Amanda, så får Odd Magnus Williamson en rolle i «Pirates of the Caribbean 5», sier Joachim Rønning til Dagbladet.

Både han og Sandberg står nemlig for regi på den kommende «Pirates»-filmen, hvor Johnny Depp er i hovedrollen.

Williamson har samarbeidet med duoen tidligere, da han spilte rollen som Erik Hesselberg i «Kon-Tiki».

- Jeg var ikke kjent med dette, men det er jo ekstremt flott av Espen og Joachim, og nå har folket en stor oppgave her, sier Williamson til Dagbladet.

- En enorm glede Han innrømmer at det hadde vært stort å få muligheten til å spille en rolle i den kommende filmen. Selv er Williamson vært stor fan av de tidligere fire «Pirates of the Caribbean»-filmene.

- Å spille i POTC er null stress. Jeg er døds-fan av filmene og er faktisk så nerd at jeg har filmmusikken på workout-lista mi. Og så vil jeg gjerne avslutte med at det ville vært en enorm glede å få jobbet med Espen og Joachim igjen, sier han.