Hviskende visesanger

Karen Jo Fields er jenta som Robinson-Christer ga pengene sine til. Sånn at hun kunne gi ut en plate full av vakre sanger.

Norske Karen Jo Fields ga ut Embrace Me for noen knappe måneder siden. Hun følger sanger/låtskriver-tradisjonen til punkt og prikke, og produksjonen er enkel. «Det ville være å overdrive å påstå at Karen Jo Fields (27) skriker etter oppmerksomhet. Embrace Me er en tvers igjennom lavmælt plate, i et univers der Nick Drake møter Midnight Choir. Men den er mer varm enn den er dyster, og samtidig en av disse platene som griper deg mer og mer for hver gjennomlytting.» skrev Dagbladets Øyvind Rønning om plata.

Karen Jo Fields var heldig nok til å bli oppdaget av en idealist i musikkverdenen. Det er mange håpefulle der ute som kjemper om gunsten til de store plateselskapene. I et intervju med Dagbladets Kristin Valla sa hun: « Å kunne spille inn en CD er ingen utfordring. Det er en gave.»

Karen Jo Fields har tatt opp visesanger-arven med glans. I dag har du muligheten til å lytte mens hun synger vart og melankolsk. Grip den sjansen.