Hvit tv-brud på kvinnedagen

Unge Bente vil stå hvit brud på tv. God bedring.

TV: På kvinnekvelden i går startet de realitykåte hingstene på TV3 nok en serie som spinner rundt det å finne den rette. I duse rosa post-Dynastiet-farger skal vi følge 25 år gamle Bente Hafslund fra Kristiansand i strevet med å finne mannen med stor M og kanskje middels a.

Bente ble fløyet inn fra hjembyen for å bosette seg i en fasjonabel villa på Oslos vestkant. Her skal hun være en slags moderne Askepott i 45 dager og ta imot friere. Fagre og humørfylte Bente vil nemlig stå hvit vårbrud. Ungkaren har fått sin ungkarskvinne på leit nå.

Frierhoff

For å finne en livsledsager har unge Hafslund med seg et ekspertpanel, bestående av blant andre lege Åsa Rytter Evensen, en sexolog, en relasjonskonsulent og en familieplanlegger. Disse fire opererer som «storesøster ser deg», ettersom de kamerafølger med på hva Bente og hennes frierhoff foretar seg.

I tillegg dukker det opp stylister og brullypsplanleggere som skal hjelpe Bente.

«Bill.mrk: Bryllup»

Med Bente Hafslund og en gjeng med friere. Premiere, TV3 i går kveld.
Unge Bente vil stå hvit brud på tv. God bedring.

Anmeldt av Tom Stalsberg

En ting er masete foreldre og svigerforeldre under forberedelsene til den store dagen. Men dette? Som de sikkert sier i Tøffe-TV3, «give me a break».

Sendt på dør

Et spørsmål som dukker opp er: Hvorfor i all verden vil noen blottlegge seg på denne måten? Men Frisør-Bente gjør det med et vinnende vesen. Verre var det med den første frieren, muskelgutten Remy. Det holdt ikke med hans røde Porsche for Bente. Han ble sendt på dør. Mot slutten av første runde traff vi Kim. Bente strålte mer da. Romantikk i lufta?

Vel, «Bill. mrk: Bryllup» er tabloid ukebladfjernsyn med en viss kikker-underholdnings-verdi. Men uansett hvem Bente eventuelt sier ja til, jeg håper vi slipper å følge Se og Hør-serien «Skilsmisse». Lykke til!

BRYLLUP: Bente Hafslund skal gifte seg.