Hvor ålreite er egentlig havfruer?

Se selv i fersk «Pirates of the Caribbean»-trailer.

Etter at den første traileren til den fjerde «Pirates of the Caribbean»-traileren ble sluppet tidligere i år, vanket det kritikk fra fansen.

De syntes ikke filmen, denne gang med undertittelen «On Stranger Tides», virket like storslagen som den burde være. Det var også vanskelig å fange opp noe historiemessig rød tråd (noe som i trailersammenheng egentlig kan være en god ting).

Dette har Disney forsøkt å gjøre noe med, når de nå har sluppet en helt ny trailer fra den kommende filmen. Den umiddelbare reaksjonen på nettet er at denne traileren mer enn den forrige viser at filmskaperne kan være inne på noe.

I «On Stranger Tides» må Johnny Depp i rollen som den tungt sminkede piraten Jack Sparrow nok en gang ut på et actionspekket eventyr, i kjent stil.

Denne gangen jakter han på selveste ungdomskilden, et mål han deler med mystiske Angelina (Penelope Cruz), som Sparrow ikke vet om han skal elske eller hate.

På veien støter følget på en rekke mer eller mindre godartede skapninger - blant dem zombier og havfruer. Etter traileren å dømme er ikke sistnevnte like søte som vi kjenner fra andre deler av Disney-universet, men den fangede havfruen Syrena (Astrid Bergés-Frisbey) kan muligens rette opp det inntrykket.

«Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides» er spilt inn i 3D, og har norsk premiere 18. mai.

IKKE RETT ELEMENT: Her kan du se misjonæren Philip Swift (spilt av Sam Claflin) og havfruen Syrena (Astrid Bergés-Frisbey). Foto: DISNEY ENTERPRISES
IKKE RETT ELEMENT: Her kan du se misjonæren Philip Swift (spilt av Sam Claflin) og havfruen Syrena (Astrid Bergés-Frisbey). Foto: DISNEY ENTERPRISES Vis mer