Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Hvor ble det av Indiana Jones-spillet?

LucasArts er nølende.

|||SAN FRANCISCO (Gamer.no): Vi besøkte både LucasArts, LucasFilm og Industrial Lights & Magic i San Francisco denne uken. Hele høstkolleksjonen fra LucasArts ble presentert, og en fyldig sak kommer neste uke.

Vi var likevel nysgjerrige på et spill som har forsvunnet helt fra radaren. I 2006 ble et nytt Indiana Jones-spill presentert på E3, et spill som skulle komme til Xbox 360 og PlayStation 3.

I et intervju med «The Force Unleashed»-produsent Cameron Suey kunne vi ikke dy oss. Hvor ble det av dette spillet?

Suey kikket bort på PR-vaktbikkja like ved, som ristet på hodet.

— Jeg kan ikke si så mye om det. Vi fant ut at vi nøyde oss med å gi ut et Indiana Jones-spill på Wii og PS2, sa Suey til Gamer.no.

Spillet Suey referer til er «Indiana Jones and the Staff of Kings», som kom i sommer.

Kroppsspråk og oppførsel rundt spørsmålet var likevel særs mistenkelig. Hva har egentlig «Staff of Kings» med nestegenerasjonsprosjektet å gjøre? Og får vi ikke et skikkelig Indiana Jones-eventyr på HD-konsollene?

Vi tror det kommer til å skje, spørsmålet er bare når.

Denne saken er hentet fra Gamer.no

503 Service Unavailable

Error 503 Service Unavailable

Service Unavailable

Guru Meditation:

XID: 169586248


Varnish cache server

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling