Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Hvor blir det av alle sangene i «SingStar»?

Brukerne gjør opprør - nå vil Sony rydde opp.

(Dagbladet.no): Før lanseringen av «SingStar» på PlayStation 3 kunne spillets produsent Paulina Bozek fortelle Dagbladet.no at det ville være 350 enkeltstående sanger tilgjengelig på den innebygde nettbutikken SingStore - i tillegg til månedlige utgivelser etter det.

- Vi vil legge ut opptil 100 nye sanger i måneden, 50 til å begynne med, sa hun da vi intervjuet henne i fjor vår - spillet skulle senere vise seg å bli utsatt helt til desember.

LES ANMELDELSE:
- Joda, det låter surt på PlayStation 3 også

De som har kjøpt spillet og logget seg på SingStore i håp om å finne hundrevis av sanger - slik det også står det skal være i selve spillet - har imidlertid raskt funnet ut at så ikke er tilfellet. Dette er et av punktene som er oppført i en nylig opprettet underskriftskampanje.

Nå har Sony svart på kritikken, og lover i en uttalelse til Eurogamer at nytt innhold vil komme fra 18. januar og utover.

- «SingStar»-fans har spurt om når SingStore vil fylles opp med flere sanger. Vår originale visjon, slik vi tidlig uttalte, var å ha mer enn 350 sanger tilgjengelig i SingStore. Vi jobber nå hardt med å øke innholdsvolumet så raskt som mulig, sier selskapet, før de går mer i detaljer:

- 18 nye sanger vil blir lagt til i SingStore den 18. januar (15 engelske og 3 spanske), inkludert sanger fra KT Tunstall, David Bowie og Blur. I en påfølgende oppdatering den 4. februar kommer flere sanger, blant annet fra The Editors og MC Hammer - deretter vil butikken bli oppdatert med nytt innhold to ganger i måneden.

Underskriftskampanjen påpeker også dårlig nettverksstøtte i «SingStar», samt kritikkverdig community-støtte. Disse problemene har ikke Sony kommentert. Når brukerne har klaget over dette ved å laste opp egenlagede videoer til SingStore, har disse bare blitt slettet.

GAMLE HITS: Britney har sin hit «Toxic» på selve «SingStar»-disken. Hennes framtidige hits - om det kommer noen flere - kan derimot bli tilgjengelig på onlinebutikken SingStore, straks Sony holder løftene sine. Foto: SONY
GAMLE HITS: Britney har sin hit «Toxic» på selve «SingStar»-disken. Hennes framtidige hits - om det kommer noen flere - kan derimot bli tilgjengelig på onlinebutikken SingStore, straks Sony holder løftene sine. Foto: SONY Vis mer
MANGLER PÅFYLL: «SingStar» er ute på PlayStation 3, men brukerne savner mer av det lovede nedlastbare innholdet.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media