- Hvor er de 70 jomfruene ?

Charlie Hebdo gjør narr av sine drapsmenn - i rekordopplag. Så blir det pause.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Både terrorister og andre får gjennomgå i den ferske utgaven av satiremagasinet Charlie Hebdo, som kommer på gata onsdag i inntil tre millioner eksemplarer - mot 60 000 før terroranggrepet siste uke.

Den nye sjefredaktøren, Gerard Biard, sa på et pressemøte i Paris tirsdag at dette blir det siste nummeret på en stund. Han har ikke bestemt hvor lang pausen skal vare.

Foruten den allerede mye omtalte forsiden, inneholder Charlie Hebdo blant annet følgende:

• Illustrasjoner og artikler fra fem tegnere, to spaltister og redaksjonssekretæren som ble drept.

• En midtside med tegninger, der hovedtegningen viser Triumfbuen og scener fra marsjen der 1,6 millioner deltok i Paris søndag. Tittelen er: «Flere mennesker til Charlie enn til messe»

• En lederartikkel der sjefredaktør Gerard Biard slår fast at «det som fikk oss til å le mest, var at Notre Dames klokker kimte til ære for oss». Videre takker han og de andre overlevende de som «virkelig står ved vår side, som ærlig og dypfølt er Charlie»

- Lyden er stillhet ? • Spaltist Patrick Pelloux spøker om angrepet og sine døde kolleger, før han skriver: «Jeg vet ikke hvorfor dette er den første spalten jeg har skrevet i tårer. Lyden av stemmene deres er stillhet»

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.