- Hvor er det blitt av improvisasjonen?

Disiplinert frihet.

DISIPLINERT FRIHET:  Forfatter og samtidskomponist Eivind Buene fabulerer fritt og fint på sin siste utgivelse. Foto: LARS EIVIND BONES
DISIPLINERT FRIHET: Forfatter og samtidskomponist Eivind Buene fabulerer fritt og fint på sin siste utgivelse. Foto: LARS EIVIND BONES Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): ALBUM: Utviklingen av den klassiske musikken framstilles ofte som en historie om improvisasjonen som forsvant. Mon det?

Nå har i hvert fall komponisten Eivind Buene gitt ut en CD på Lawo som stiller et stort spørsmålstegn ved gehalten i en slik oppfatning.

Han har samlet sine gamle kompiser i Poing, Rolf-Erik Nystrøm, Frode Haltli og Håkon Thelin, plusset på med Per Oddvar Johansen på slagverk og Det norske Blåseensemble, og satt Christian Eggen til å koordinere det hele.

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

3 MÅNEDER

249 kr

(Fornyes til 249,-/3måneder)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer