Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Hvor er min kone?

En busslast full av ungjenter med ymse bakgrunn fra sang- og dansebransjen forlater det trøsteløse 90-talls Bucuresti med kurs for Frankrike, der de skal opptre på «kabaret». For en av dem er denne ekspedisjonen mer drastisk enn for de andre; hun forlater ikke bare Romania, men også sin ektemann.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Dette setter mannen såpass liten pris på at han legger seg på hjul og gjør alt for å overtale kona til å komme tilbake. Denne tangoen for to blir etter hvert underholdende både for de andre ti jentene og for kinopublikum.

«Asfalt tango» er en småsøt, liten komedie, der handlingen stadig tar nye, overraskende vendinger. Filmen beveger seg som en kjapp og velredigert blanding av roadmovie, actionfilm og buskis, uten at man lærer noe særlig nytt verken om kjærlighet, asfalt eller tango. En fornøyelse er det likevel å se den erfarne femme fatale Charlotte Rampling i rollen som jentenes middelaldrende, franske impressario. Med sin coole og fandenivoldske holdning er hun alene verdt et kinobesøk.