«SKAM»

Hvor er «SKAM»-stjernene nå?

En affære med 26 års aldersforskjell, en hovedrolle i høstens store ungdomsfilmsatsing og en TV-serie om å ikke slippe unna «SKAM»-hypen.

NYE TIDER: Lurer du på hva Ina Svenningdal (Chris), Ulrikke Falch (Vilde), Lisa Teige (Eva), Josefine Frida Pettersen (Noora) og Iman Meskini (Sana) driver med nå? Foto: NRK
NYE TIDER: Lurer du på hva Ina Svenningdal (Chris), Ulrikke Falch (Vilde), Lisa Teige (Eva), Josefine Frida Pettersen (Noora) og Iman Meskini (Sana) driver med nå? Foto: NRK Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Snart et år etter at siste sesong tok slutt, følger fansen livene og karrierene til «SKAM»-skuespillerne med argusøyne. Er du ikke like oppdatert? Her er oversikten.

Tarjei Sandvik Moe (Isak)

I «SKAM» var han Isak, den usikre gutten som sliter litt med å komme ut av skapet. Sandvik Moe har hele tiden vært klar på at skuespillerkarrieren fortsetter, på tross av at han også er tredjeklassing på «SKAM»-skolen Hartvig Nissen og revysjef.

I vinter spilte han Doody i en oppsetning av musikalen «Grease» på Chateau Neuf, og er nå i gang med thrilleren «En affære».

I filmen har Sandvik Moe rollen som 16 år gamle Markus, mens Andrea Bræin Hovig spiller læreren Anita.

De 26 åra mellom skuespillerne har vakt oppsikt, men selv mener Sandvik Moe at samarbeidet går «dritbra».

- Jeg håper å sette mitt fotavtrykk på verden med teater, film og TV, og ønsker å fortsette å gjøre prosjekter som både underholder og drar verden et sted, sa Sandvik Moe til Dagbladet i fjor høst.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer