Hvor mange ganger kan man egentlig rømme?

Nå starter en ny sesong med «Prison Break».

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Da vi i tok farvel med Michael Scofield og storebror Lincoln Burrows i vår, så det ikke lyst ut. Gjennom hele andre sesong gjorde utbrytergjengen alt de maktet for å holde seg utenfor buret, men da det endelig så ut til å løse seg, tok situasjonen en ny vending.

Og så var vi på\'n igjen...

Å være USAs mest ettersøkte rømlinger skal ikke være lett. Spesielt ikke når man er ofre for en konspirasjon som går helt opp til den frie verdens øverste leder, og har en hemmelig, statsfinansiert organisasjon med rett til å drepe som puster en i nakken.

Det taler til Michael Scofields (Wentworth Miller) fordel at han er en driftig kar med en astrofysikers intelligens og en kropp selv Adonis ville misunt ham, men noen ganger er ikke engang slike attributter nok. I hvert fall ikke når de som kontrollerer hans bevegelser har som mål å lage den mest spennende serien på amerikansk TV.

Hva skjedde sist? La oss ta et kjapt tilbakeblikk.

I starten av andre sesong hadde Scofield klart å rømme sammen med sju av sine åtte medsammensvorne, godt hjulpet av den vakre fengselslegen Sara Tancredi (Sarah Wayne Callies) og noen store plotthull som vi med glede valgte å overse fordi prosessen var så uhyre spennende.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer