Hvor reiser naboen i sommer?

Reisemålene viser seg på Boklista.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Toppen på lista for skjønnlitteratur er forutsigbar og kjedelig, der Nesbø, Hosseini, Hosseini og Larsson beholder toppen fra forrige uke.

Derfor oppsøker vi heller lista for generell litteratur, som nettopp viser hva nordmenn oppsøker for tida. Det er sommer!, det er ferietid!, turen går til utlandet - og «Turen går til»-bøkene for Kreta, Nord-Italia og Bulgaria går inn og opp på boklista.

Men hva skjer? Noen reiser til Norge, også? Sannelig må det være slik, for «Norway - natural beauty» ligger som nummer 13 på samme liste.

Reiselysten viser seg også på pockettoppen, der Paulo Coelhos «Pilegrimsreisen» er den femte mest solgte tittelen etter Larsson og Nesbø (her også!), Ragde og Anna Gavaldas perfekt-tykke ferieroman «Saman er ein mindre aleine».

Vi kan forøvrig anbefale deg våre leseres egne reisetips på Reisetips.no.

Se ukas bokliste:

Salgsstatistikk er hentet fra følgende bedrifter: Ark Bokhandel (86 butikker), Fri Bokhandel (19 av 147 butikker), Libris (100 av 136 butikker), Notabene (107 butikker), Norli (6 av 68 butikker) og Tanum Karl Johan. Bokdata fra Den norske Bokdatabasen AS.

TUREN GÅR TIL: Kreta, Nord-Italia og Bulgaria, ifølge ukas bokliste. Men akkurat her er vi i Egypt, foran Giza-pyramidene og Den store Sfinxen.
NOEN REISER TIL NORGE: Det viser seg på Boklista. Mens Marit Voldsæter her leker turist i stivfrosne Oslo og Frognerparken.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer