KOMMENTARER

Helgekommentaren:

Hvordan ikke bli gal på hjemmekontoret

Jeg har overhodet ingen kompetanse på pandemier. Men jeg kan ganske mye om hjemmekontor.

Tegning: Flu Hartberg
Tegning: Flu Hartberg Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Interne kommentarer: Dette er en kommentar. Kommentaren gir uttrykk for skribentens holdning.
Publisert

La meg gjøre det klinkende klart med en eneste gang. Jeg har ingenting å komme med som du ikke burde ha lest fra helsemyndighetene. Jeg bruker dagene på å finne ut om jeg er for panisk eller om jeg har for lite panikk, mens jeg refresher nettavisene for å holde meg oppdatert. Jeg avlyser oppdrag i offentligheten og leser meg opp på force majeure-rettighetene mine når jeg ikke kan stå på scenen eller reise på turné. Jeg skal ikke prøve å komme med noe fornuftig om coronaviruset, eller mene noe om hva myndighetene burde gjøre.

Men, som frilanser er det faktisk noen ting jeg kan latterlig mye om, og det er å ha hjemmekontor. Der tør jeg faktisk påstå at jeg har litt ekspertise.

Denne kommentaren begynte jeg å skrive onsdag 11. mars. I mellomtida er landet blitt stengt. Desto viktigere å huske å ta vare på seg selv når man er hjemme og jobber. Dette handler ikke bare om karantene, dette handler om de av oss som burde ta med kontoret vårt hjem en stund. Ikke fordi det er pålagt, men fordi det er anbefalt. Så, som et bitte, lite bidrag til den hverdagen vi alle må forholde oss til framover - her har jeg noen tips til dere som ikke er vant med å jobbe hjemmefra.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.