Hvordan kan vi bli bedre?

Les nettmøtet med Dagbladet.nos redaktør, Even Teimansen.

(Dagbladet.no): I går kveld ble Dagbladet.no kåret til Årets nettsted 2007, og vi takker leserne for mange hyggelige og konstruktive tilbakemeldinger.

- Dagbladet vinkler kanskje litt for mye på feminisme, skriver Kapitalisten, som etterlyser mer fokus på «menns oppfatning av saker og ting». Ellers kan det lett bli en «jenteavis», mener han.

- Mindre Madeleine McCann-stoff i framtida, please, er den klare beskjeden fra SKA.

- Mindre moralisme

En innsender med det kryptiske navnet .(orf3us) skryter av layouten, men sier også følgende:

- Litt mindre moralisme og litt mer frisinn og sosialliberalisme ville nok ha vært på sin plass.

- Dere var tidlig ute med å lenke grundig, både til eksterne og interne nettsider, skryter en blid innsender som undertegner med :D, mens Lucky Strike gir et minus for den «nye trendy tv-guiden».

Øyvind skryter av spillsidene og muligheten for å si sin hjertens mening «være seg politikk, spill, fotball og andre nyheter,» mens Teobald bruker anledningen til å komme med litt kildekritikk:

KAN BLI BEDRE: Dagbladets sjefredaktør Anne Aasheim gir nettutgavens redaktør Even Teimansen blomster. Foto: AGNETE BRUN
KAN BLI BEDRE: Dagbladets sjefredaktør Anne Aasheim gir nettutgavens redaktør Even Teimansen blomster. Foto: AGNETE BRUN Vis mer

- Sidene preges for mye av uviktige saker - saker som for ofte tilsynelatende er skrevet av «journalister» uten skikkelig innsikt. Sakene er også av manglende kildemangfold. Lykke til med å få også dette på plass. Da blir det virkelig bra, skriver han.

Møter leserne

- Det er viktig å involvere og åpne for innspill fra brukerne, sa Dagbladet.nos redaktør Even Teimansen i går.

Nå får han følge opp ord med mening: Send inn dine ønsker og klager - og eventuell ros - til redaktøren nå!

MØTER LESERNE Dagbladet.nos redaktør Even Teimansen er enig med den danske medieforskeren Lisbeth Klastrup som mener det er viktig å ta vare på leserne.