Hvordan lager man et Kari Bremnes-rom?

Bremnes på Rockefeller i morgen - nettmøte i dag.

(Dagbladet.no): Da Kari Bremnes ble intervjuet av Dagbladet før hun skulle slippe livealbumet «Live» fortalte hun om et litt rart møte med tyske fans:

- Jeg opplevde tre stykker som fulgte etter meg og dukket opp på første rad på konserter i fire-fem byer. Det er nesten litt skummelt. En av dem hadde til og med et eget Kari Bremnes-rom, fortalte hun.

- Han kom og viste meg bilder av rommet, der det var tapetsert med plakater og bilder jeg hadde signert - og så ville han at jeg skulle signere selve bildet av rommet også. Jeg syntes jo det var litt bisart. Men det var en hyggelig fyr, så jeg tror det var i godmodighetens navn. På den siste konserten hadde han til og med tatt med kona, sa hun til Dagbladet.

I morgen spiller Bremnes konsert på Rockefeller i Oslo. Kveldens band er det samme som spiller på «Live». I Dagbladet-intervjuet forteller Bremnes at det er en konsert hun har gledet seg til lenge.

- Jeg gleder meg spesielt til å spille på Rockefeller - det er alltid en liten begivenhet,  sa hun.

Se Karis nye musikkvideo «Togsang» på Kirkelig Kulturverksteds hjemmesider.

Men først skal hun svare på leserspørsmål på Dagbladet.no. Hvordan er det å synge på norsk foran tyske fans? Når kommer den neste plata og hvilke låter spiller hun i morgen kveld? 

Kari Bremnes svarer på lesernes spørsmål klokka åtte. Foto: Lars Eivind Bones
Kari Bremnes svarer på lesernes spørsmål klokka åtte. Foto: Lars Eivind Bones Vis mer