Hvordan var Snoop?

Les videoregissøren Ray Kay svar.

(Dagbladet.no): - Snoop kom med et stort følge, rundt 15 sikkerhetsvakter og en haug med venner. Røyken sto tett som en skorstein rundt han konstant, så mannen levde absolutt opp til mytene.

Musikkregissøren Reinert K. Olsen, eller Ray Kay, forteller om hans siste oppdrag. Sist uke regisserte han en musikkvideo med Snoop Dogg og debutanten Mashonda. Sistnevnte er for øvrig dama til produsenten Swizz Beatz. Han har mekket låter for stjerner som DMX og Eve.

Videoen ble skutt på taket til studioet til tv-serien «Sopranos» med hele Manhatten skyline i bakgrunnen.

- Jeg spurte om han skulle til Quartfestivalen og da fortalte han at han gledet seg, og så fram til å få med seg litt ordentlig norsk festing, sier Ray Kay til Dagbladet.no.

Ray Kay er opprinnelig fra Haugesund, men for tiden bor og virker han i USA. I fjor høst fikk han det virkelige gjennombruddet som videoregissør: Destiny\'s Child-låta «Soldier».

- Det er ganske rått. For en videoregissør er dette et av de absolutt tyngste oppdragene man kan få, det involverer de største budsjettene og de flinkeste folkene, sa NRK Petres musikksjef Håkon Moslet til Dagbladet den gang.

For noen uker siden ble det klart at han skulle regissere Mashondas «Blackout». Det var egentlig meningen at raplegenden NAS skulle være med. Men i siste liten ombestemte plateselskapet seg og NAS ble byttet ut med Snoop Dogg.

Hvordan startet Reinert karrieren? Hvordan er det egentlig å arbeide med stjerner som Snoop og Destiny\'s Child? Send inn dine spørsmål nå.

STJERNER: Norske Reinert K. Olsen regisserte Snoop Dogg og Mashonda sist uke. Foto: PRIVAT
STJERNER: Norske Reinert K. Olsen regisserte Snoop Dogg og Mashonda sist uke. Foto: PRIVAT Vis mer
HJEMME</B> Reinert K. Olsen sammen med Kurt Nilsen.