Du leser nå Dagbladet Pluss
TRANGT: Det
&nbsp;<span style="background-color: initial;">vil bli tettere mellom&nbsp;</span><span style="background-color: initial;">boligblokkene i&nbsp;</span><span style="background-color: initial;">Oslo de neste åra.&nbsp;</span><span style="background-color: initial;">Dette motivet er&nbsp;</span><span style="background-color: initial;">fra Kværnerbyen.&nbsp;</span><span style="background-color: initial;">Foto: NTB Scanpix</span>
TRANGT: Det  vil bli tettere mellom boligblokkene i Oslo de neste åra. Dette motivet er fra Kværnerbyen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Hvordan vil folk bo i Oslo og andre byer om 25 år? Ingen vet, men vi frykter det verste

Spør deg selv: Trenger jeg mer enn et rom med kokeplate og sovesofa – en studioleilighet, som det vil hete i annonsen?

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Jeg var 24 år i 1992. Jeg kikket på en leilighet som ikke var blitt solgt ved første forsøk. 30 kvadrat, øverst på Løkka, kort vei til Blindern. Pris: 125 000 kroner. Den eneste vurderingen jeg gjorde: Skal jeg binde opp sparepengene i noe så banalt som en leilighet? Jeg skal jo leve her og nå, reise litt rundt, kanskje kjøpe en kul, gammel bil. Det jeg ikke gjorde, var å tenke 25 år fram i tid. Heller ikke 10 år. Det var ingen grunn til det. Jeg hadde god tid. Jeg leste aviser (enorme, kvadratmeterstore flak av papir), og der sto det ingenting om at boligprisene skulle stige til himmels.

Prøv Pluss for 1 krone

Få tilgang på egne premiumartikler, videodokumentarer, eAvisa og Magasinet.

PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)

LES LENGRE - BETAL MINDRE

1 ÅR

795 kr

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

  • Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer