John Arne Riise:

- Hvorfor fikk jeg ikke SMS?

John Arne Riise gjester Tone Damlis nye podkast, og får blant annet spørsmål om SMS-skandalen.

ÅPNER OPP: John Arne Riise forteller om bruddet, kjærlighetslivet og de SMS-skandalen i Tone Damlis nye podkast. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet
ÅPNER OPP: John Arne Riise forteller om bruddet, kjærlighetslivet og de SMS-skandalen i Tone Damlis nye podkast. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Tone Damli Aaberge (33) er aktuell med podkasten «Råning med Tone» hvor hun og en kjent person kjører rundt og snakker om livet. Hennes første gjest er fotballstjernen John Arne Riise.

I promoen som Aaberge har delt på sin Instagram snakker de to om den mye omtalte SMS-skandalen i 2005, da Riise havnet på forsiden av flere av landets største aviser. Dette etter å ha sendt en rekke tekstmeldinger til norske kvinner, der han ba dem ut på en romantisk middag.

- Det var jo på den tida du sendte alle disse SMS-ene. Hva var greia med det, og hvorfor fikk ikke jeg en SMS?, spør Aaberge

- For det første var du veldig ung. Jeg var singel på den tida, og det var mest kødd, men målet var jo å få svar og se hvilke reaksjoner jeg fikk, svarer Riise.

Stor ståhei

Dagbladet har kontaktet Riise for en kommentar i forbindelse med programmet. Hans manager Erland Bakke svarer:

- Riise ønsker ikke supplere med ytterligere kommentarer knyttet til den aktuelle podkasten, skriver Bakke i en SMS til Dagbladet.

Tidligere i år gjorde Riise et intervju med Dagbladet hvor han snakket om den såkalte SMS-skandalen. Sommeren 2005 skrev avisene side opp og side ned om Riises SMS-flørt med norske kjendiskvinner. Bakgrunnen var at fotballstjerna hadde sendt samme tekstmelding til profilerte damer. Da damene avslørte fellesflørten, var skandalen et faktum.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.