- Hvorfor kødder dere med datteren min som har Downs?

Pappaen til Milla (3) raser mot Radioresepsjonen.

REAGERER: Pappaen til Milla retter et stort spørsmål til Radioresepsjonen og komikere generelt, om hvorfor det er morsomt å harselere med Downs Syndrom. Foto: Privat
REAGERER: Pappaen til Milla retter et stort spørsmål til Radioresepsjonen og komikere generelt, om hvorfor det er morsomt å harselere med Downs Syndrom. Foto: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Les hele innlegget til Aleksander Helmersberg her!

(Dagbladet): Aleksander Helmersberg, pappaen til Milla (3) spør hvorfor noen av Norges største komikere gang på gang legitimerer at det er greit å spøke om Downs Syndrom.

Hver dag hører han på Radioresepsjonen på NRK. I går var intet unntak. Men da rant også begeret over for Helmersberg.

- Jeg blir undrende og lei meg. Jeg forstår ikke humoren. Er dette satire? Jeg tror ikke de aner hvem de rammer, sier han til Dagbladet.

Det var da Radioresepsjonen i gårsdagens sending tullet med at mennesker med downs er mer kåte enn vanlige folk, at Helmersberg fikk nok.

- Det var ikke noe mer alvorlig harselering enn andre ganger, eller enn det andre komikere har gjort før, det bare stakk så veldig i pappahjertet denne gangen.

Hør sendingen her.

Delt 100 ganger Siden Helmersberg i sinne og frustrasjon i går kveld hamret ned på tastaturet sine innerste tanker, har innlegget blitt delt over 100 ganger på facebook.

Les hele innlegget her. «Jeg har verdens vakreste datter. Hun fylte nettopp tre år og var en stor sol hele dagen. Hun elsket at vi sang bursdagssangen. Hun gir oss et herlig liv, med så utrolig mye ekte følelser. Hun viser hele spekteret av glede, sinne, tristhet og stahet. Hun er komplett. Hun er vår datter. Hun har Downs syndrom», skriver han og fortsetter:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer