Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Hvorfor liker snille jenter slemme gutter?

«Jentene jeg snakker om er i utgangspunktet jenter man betegner som snille. Men de tiltrekkes noe helt motsatt av det de selv mener de står for. Har av egen erfaring lagt merke til at enkelte jenter blir mer interessert jo frekkere og slemmere man er mot dem.

Alex Ytterdahl, leserkommentar

«Jeg har unektelig lagt merke til at de mest macho og ekle mennene «vinner» på byen Vi «snille» blir først lagt merke til når damene blir verpesyke, og trenger en fin far for sine barn. Skjønner jo at de vil ha spenning, men det får da være måte på å ha skylapper?

Kontaktx

«En del jenter tror at den som skriker høyest, har best selvtillitt. Men i mange tilfeller er dette helt motsatt. De som skriker høyest er ofte de som trenger en bekreftelse.

Kranglefanten

«Det er ikke alle damer som er så korka i hue, heldigvis. De er nok en minoritet, men de finnes. Jeg fikk skyven av ei jeg var sammen med fordi jeg var for snill. Men jeg har rett og slett kommet frem til at jeg er da heller ikke interessert i sånne damer.

Freeman«Kanskje har jeg innmari god oppdragelse hjemmefra, men jeg vil heller ha en bleiknerdete, spinkel snilling med interessante interesser som ikke tror jeg snakker om mastercard når jeg sier hovedkort, som ikke tror Decepticons er forbundet med kloakk, og som ikke tror jeg prøver å drepe maskuliniteten hans når jeg spør om han kan tørke koppene jeg nettopp har vaska.

Ingunn

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media