Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Meninger

Mer
Min side Logg ut

Hvorfor styres  skiforbundet av menn fra Muppet-balkongen?

De varige menn troner øverst i alle toppidrettens lederverv.

PÅ TIDE MED SKIBYTTE: Norsk langrenn er i ei dyp krise, men de som sitter med ansvaret lukker øynene og sier langrennskomiteen, nedsetter flere granskningsutvalg og de sier mange ganger, beklager, men det fortsetter vel som før. Foto: NTB Scanpix.
PÅ TIDE MED SKIBYTTE: Norsk langrenn er i ei dyp krise, men de som sitter med ansvaret lukker øynene og sier langrennskomiteen, nedsetter flere granskningsutvalg og de sier mange ganger, beklager, men det fortsetter vel som før. Foto: NTB Scanpix. Vis mer
Meninger
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Alt stemmer for nasjonen Norge. Greit nok at verden ellers går rett vest, men i Kong Haralds rike er alt på skinner. Ja, det er ille med støyen rundt norsk skisport, men det går over.

Vi trøster Johaug så godt vi kan, men skjønner fortsatt ikke hvordan det er mulig for skiforbundet å ha toppledere fra Muppet Show-balkongen? Vi røster for at hele nikkersgjengen pakker sammen, legger seg i en skiboks og stikker til fjells som de fjolsene de egentlig er.

Ja, jeg vet at det er noen i dette landet som strekker armene rundt alt som har med skisport å gjøre, og framstår som moderne landsfedre i topplue og swixsmil, men de få av oss med ekte klisterhjerner vet at historiens dom er på vår side. Men, det er ikke bare skiforbundet som burde fillerøste sine toppledere, sine varige menn.

I Norges Fotballforbund har president Terje Svendsen vist at han evner å skape store rom for spekulasjoner rundt Høgmo, men samtidig var det jaggu godt Johaug-saken kom nå, som en bestilt drittpakke, så trykket mot Per Mathias dempet seg. Og, da har vi glemt å nevne idrettspresident Tom Tvedt. Han som nylig ble intervjuet på Dagsrevyen der han framsto som en troverdig leder av Norsk Tungetalerforbund.

Nå venter vi bare på at generalsekretæren i idrettsforbundet, den evige Inge Andersen, tar av seg strikkegenseren og tar det store ansvaret for det kollektive og de som er trofast snøblinde, (iiiik). Og, ser du det jeg ser, lederne er mannfolk klekket ut fra samme oppdrettsanlegg. Ja, vi elsker nordmenn.

Vi må ei heller glemme regjeringen med vår egen bokseminister, Erna Solberg. Det er bare å klappe i hendene og ta bølgen, særlig hvis du er av de stakkars rikfolkene, de som har spinket og spart i generasjoner, som støtter partiet med milde og viktige gaver.

Det viser seg at gaver er gull ettersom de samme menneskene, de deilig rike (ja, vi er smålige og Jante og misunnelige) får en skattelette på 230 millioner kroner. Ikke dårlig når gavebordet var på 16 millioner som trekkes fra på skatten.

Vi elsker Norge. Og, snart kommer de første skituppbildene fra Nordmarka.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!