- Hvorfor vil du slåss?

- Fordi jeg verken kan synge eller danse, svarte Rocky. Nå er han klar for comeback!

Sylvester Stallone har nettopp undertegnet kontrakten som binder ham til nok en Rocky-film. Tolv år etter at Stallone var boksetrener for Tommy Gunn i Rocky 5, kommer den sjette filmen om The Italian Stallion.

Det er fortsatt uklart om Rocky skal i ringen igjen, eller om filmstudioet MGM har andre planer for ham. Men vi får håpe at han ikke fortsetter som boksetrener, for kritikernes dom over den forrige filmen var samstemt: Dette var den klart dårligste Rocky-filmen.

Det har gått rykter om den sjette filmen i flere år, men det er først nå filmstudioet bekrefter opplysningene, melder BBC. Filmen skal få samme lav-budsjettspreg som den første filmen. Den høstet faktisk to Oscar for beste film og beste regi i 1977, og tok dermed rotta på Taxi Driver av Martin Scorsese.

Alle de fire første Rocky-filmene spilte inn over hundre millioner dollar. Den femte stoppet på 40 millioner. Så spørs det om filmfansen fremdeles faller for sitater som: «You're gonna eat lightning, and you're gonna crap thunder!», «I must break you» og «Aaaaadriiiiaaaannnn!!!».

TRØST:: Selv tøffe boksehelter trenger støtte.