Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Hyller friluftssex

I april ble George Michael (35) tatt med buksene nede og arrestert da han onanerte på et toalett i en park i Los Angeles. Superstjernens nye singel «Outside» er en hyllest nettopp til å gjøre det i det fri.

Og ikke nok med: På coveret av plata har Michael latt seg avbilde med håndjern - akkurat slik han selv ble lagt i jern av L.A.-politiet 7. april i år.

«Jeg er ferdig med sofaen/jeg er ferdig med stua/jeg er ferdig med kjøkkenbordet, baby,» heter det i George Michaels frekke og selvironiske tekst.

Lovpriser utesex

«Let's go outside/in the sun-shine», synger Michael uten å ta det så altfor tungt at han ble hekta for sex på offentlig sted.
Will Rogers Memorial Park er et kjent møtested for homser i Beverly Hills-området. George Michael ble grepet på et av parkens toaletter etter først å ha beinflørtet med en sivilkledd politimann under veggen på dobåsen, og deretter begynt å onanere.

I august i fjor observerte en fotograf at Michael gikk inn og ut av parkens toaletter ti ganger på to og en halv time med flere ulike menn.

Stå fram-sang

George Michael er hekta sex, og etter sine eskapader i parkene ble han dømt til å gå i terapi hos en psykolog. Også dette blir omtalt i den nye sangen.
«And yes I've been bad/Doctor won't you do with me what you can/You see I think about it all the time/Twenty four seven.»

Michael ble i tillegg dømt til 80 timers samfunnstjeneste, noe han også synger om i «Outside».

Men «Outside» må også tolkes som en låt om det å stå fram som homofil.
La oss gå ut/i sollyset/Jeg vet du vil, men du kan ikke si ja...,» synger Michael, og håper kanskje med det å score tidenes «komme ut av skapet»-låt.

George Michael fortalte første gang høsten 1996 i ukeavisa til Englands hjemløse, Big Issue, at han var homse.

Utleverende

«Outside», som er første nye singel fra Michaels samlealbum - «Ladies and Gentlemen: The Best of George Michael» - er ikke første gang den styrtrike stjernen skriver personlige sanger.

På albumet «Older» var tapet av den brasilianske kjæresten Aneselmo Feleppa et gjennomgående tema.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling