Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Hyller Kanye West for å sette fart på McCartneys karriere

Kanye-fans spør: - Hvem er Paul McCartney?

STJERNESAMARBEID: Kanye West og Beatles-legenden Paul McCartney ga nylig ut låta «Only One» sammen. Foto: Stella
STJERNESAMARBEID: Kanye West og Beatles-legenden Paul McCartney ga nylig ut låta «Only One» sammen. Foto: Stella Vis mer

Ved nyttår kom låta «Only One», et samarbeid mellom Kanye West og Paul McCartney. Det har gjort Kanye-fansen forvirret, for det var ikke alle som oppfattet det som et stjernesamarbeid.

West og McCartney startet samarbeidet i begynnelsen av 2014, men da låta ble sluppet 1. nyttårsdag var det flere som på sosiale medier spurte seg: Hvem er denne Paul?

«Jeg vet ikke hvem Paul McCartney er, men Kanye kommer til å gi denne mannen en karriere med denne sangen», «Hvem er Paul McCartney? Han kommer til å bli stor takket være Kanye!» og «Hvem er Paul McCartney? Dette er grunnen til at jeg elsker Kanye, han hjelper ukjente artister frem» er bare noe av det som er skrevet.

Engasjerte i sosiale medier Skuespilleren James Woods, kjent fra TV-serien Shark, har også slengt seg med i diskusjonen.

I tillegg er det flere andre som har utrykket sin fortvilelse over dem som hevder ikke å vite hvem Beatles-stjerna er, han som med resten av bandet har gitt oss låter som «Let it Be» og «Yesterday». En Twitter-bruker hevdet at han holder på å miste troen på menneskeheten. Andre skriver at det ikke kan være mulig ikke å vite hvem McCartney er.

Oppklarte på Twitter Og det er jo lov å håpe at flere nå vet hvem han er, etter at saken har vært omtalt i medier verden over. Eller at noen av innleggene har vært skrevet med en klype sarkasme og ironi.

Uansett, nylig la McCartney ut følgende tweet for å oppklare:

- For dere som lurer på hva jeg gjorde sammen med Kanye West, her er resultatet, skriver han og legger ved en link til Wests nettside og teksten til «Only One».

Les også at McCartney ikke fikk bli med på Band Aid 30 fordi han ikke var populær nok

Kanye Wests kone Kim Kardashian West har allerede lagt sin elsk på låta «Only One», som er en hyllest til deres datter North «Nori» West. Hun skriver på Twitter at sangen får henne til å gråte hver gang hun hører den.

Les også at Kim og Kanyes bryllupsbilde var det mest likte Instagram-bildet i 2014

DEDISERER SANGEN: Kanye West har dedisert sangen til datteren North West. Foto: Stella
DEDISERER SANGEN: Kanye West har dedisert sangen til datteren North West. Foto: Stella Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media