Hyller Kanye West for å sette fart på McCartneys karriere

Kanye-fans spør: - Hvem er Paul McCartney?

STJERNESAMARBEID: Kanye West og Beatles-legenden Paul McCartney ga nylig ut låta «Only One» sammen. Foto: Stella
STJERNESAMARBEID: Kanye West og Beatles-legenden Paul McCartney ga nylig ut låta «Only One» sammen. Foto: Stella Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Ved nyttår kom låta «Only One», et samarbeid mellom Kanye West og Paul McCartney. Det har gjort Kanye-fansen forvirret, for det var ikke alle som oppfattet det som et stjernesamarbeid.

West og McCartney startet samarbeidet i begynnelsen av 2014, men da låta ble sluppet 1. nyttårsdag var det flere som på sosiale medier spurte seg: Hvem er denne Paul?

«Jeg vet ikke hvem Paul McCartney er, men Kanye kommer til å gi denne mannen en karriere med denne sangen», «Hvem er Paul McCartney? Han kommer til å bli stor takket være Kanye!» og «Hvem er Paul McCartney? Dette er grunnen til at jeg elsker Kanye, han hjelper ukjente artister frem» er bare noe av det som er skrevet.

Engasjerte i sosiale medier Skuespilleren James Woods, kjent fra TV-serien Shark, har også slengt seg med i diskusjonen.

I tillegg er det flere andre som har utrykket sin fortvilelse over dem som hevder ikke å vite hvem Beatles-stjerna er, han som med resten av bandet har gitt oss låter som «Let it Be» og «Yesterday». En Twitter-bruker hevdet at han holder på å miste troen på menneskeheten. Andre skriver at det ikke kan være mulig ikke å vite hvem McCartney er.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.