Anmeldelse: The Carters – «Everything is Love»

Hyller kjærligheten som beseiret sviket

Beyoncé og JAY Z leverer en både musikalsk og privat triumf.

Foto: Parkwood / Roc Nation
Foto: Parkwood / Roc Nation Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

ALBUM: Alle som har delt livet med en annen person, vet at samlivet både er utfordrende og komplisert. På grensen til det unaturlige, ifølge mange.

De fleste av oss har likevel et vennepar som får hele greia å se enkelt ut. Tospann så perfekt at man skulle tro de var skapt for hverandre. Som fullfører hverandres setninger, meninger og – i JAY Z og Beyoncés tilfelle – låttekster.

Kombinasjonen av New Yorks hiphop-keiser og R&B-dronningen fra Houston var lenge gullstandarden for kjendisforhold. Det ypperste fra to verdener, smidd sammen gjennom klassikere som «Crazy In Love» og «Déja Vu», på toppen av Forbes-listen over underholdningsbransjens rikeste navn, og ikke minst av en misunnelsesverdig kjærlighet og stadig voksende familie.

Da drømmeparet slo sprekker etter utroskapen til Jay Z, var det derfor ikke overraskende med både sjokk og vantro blant superparets mange fans. Hvis ikke Hova og Queen B klarer å holde sammen mellom milliardene, yacht-ferier på den franske rivieraen og sine tre vakre barn, hva er vel håpet for oss andre dødelige?

«Lemonade» (2016) skulle bli Beyoncés oppgjør etter sviket. En legendarisk utblåsning til en ektemann som hadde fucket opp på monumental måte, samtidig som skiva også var forsonende og konstruktiv i tonen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer