Hylles allerede for Steve Jobs-rollen

Apple-grunnlegger: - Det føltes som å virkelig se ham.

HYLLES: Michael Fassbender i rollen som Steve Jobs i filmen med samme navn. Foto: Universal / NTB Scanpix
HYLLES: Michael Fassbender i rollen som Steve Jobs i filmen med samme navn. Foto: Universal / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): En av de store godbitene under filmfestivalen i Telluride i Colorado har vært en førpremiere på regissør Danny Boyles «Steve Jobs», filmen om nettopp Apple-grunnlegger og kulthelt Steve Jobs.

Jobs, som tapte kampen mot kreften i 2011, portretteres i filmen av skuespiller Michael Fassbender. Ferske anmeldelser av filmen trekker fram Fassbenders prestasjon som en sterk Oscar-kandidat, men roser også Boyles regijobb og manuset, ført i pennen av geniforklarte Aaron Sorkin («The Social Network», «West Wing»).

- Som å se ham i virkeligheten Jobs' medgrunnlegger av Apple, Steve Wozniak, har også uttalt seg positivt, og mener den kommende filmen går «Jobs» fra 2013, med Ashton Kutcher i tittelrollen, en høy gang:

- Jeg så en tidlig versjon, og da føltes det som jeg virkelig så på Steve Jobs og de andre involverte, det føltes ikke som skuespill. Jeg må rose Danny Boyle og Aaron Sorkin for å treffe så bra, sier Wozniak til Deadline.

I filmen er det for øvrig Seth Rogen som gestalter rollen som Steve Wozniak. Kate Winslet spiller Apple-medarbeider Joanna Hoffman.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.