Du leser nå Dagbladet Pluss

Hylles av amerikansk jegerkjendis

Jegertvillingene tar USA med storm.

FÅR VEILEDNING: Johanne og Kristine Thybo Hansen (22) har fått med seg Tom Walker, kjendis i USA fra den amerikanske TV-serien «American Hoggers». Foto: Foto: Vidar Nordli-Mathisen/SBS Discovery.
FÅR VEILEDNING: Johanne og Kristine Thybo Hansen (22) har fått med seg Tom Walker, kjendis i USA fra den amerikanske TV-serien «American Hoggers». Foto: Foto: Vidar Nordli-Mathisen/SBS Discovery.Vis mer

PUNTA GORDA (Dagbladet): Johanne og Kristine Thybo Hansen (22) er blitt berømte som de røykende og bannende jegertvillingene i Norge.

I fjor var de i Florida for å spille inn tv-serien som går på TVNorge denne våren.

Som jaktguide har de med seg Tom Walker, kjendis i USA fra den amerikanske TV-serien «American Hoggers». Han hjelper jentene med den eksotiske jakta på blant annet alligator, villsvin og bøffel. Overfor Dagbladet hyller han jentenes innsats.

- De er formidable jegere. Jeg er helt imponert, skryter Walker etter at de tre har vært på en intens villsvinjakt sammen.

Invitert til Norge

Hundene de sendte ut fikk til slutt ferten av et dyr og holder det fast i tett buskas i den subtropiske naturen. Kristine fikk den svære kniven Walker hadde i beltet, og sammen med ham gikk tvillingene mot busken hvor villsvinet hylte for livet.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

6 MÅNEDER*

HELGEKUPP

60 kr

(0,33 kr per dag)

KJØP 6 MÅNEDER*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER* 60 kr per 6 måneder. 0,33 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (449kr/ 6mnd når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

UKE*

Prøveperiode*

1 kr

(0,14 kr per dag)

KJØP UKE*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

UKE* 1 kr per uke. 0,14 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (55kr/uke) når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

UKE

55 kr

(7,86 kr per dag)

KJØP UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

UKE 55 kr per uke. 7,86 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,77 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per 3 måneder. 2,77 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (55kr/uke) (249kr/3mnd).
  • *Fornyes til normalpris etter tilbudsperioden (449kr/6mnd) (55kr/uke).
  • Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.