Martine Lunde:

Hylles av Kreftforeningen

Generalsekretær i Kreftforeningen, Ingrid Stenstadvold Ross, hyller Martine Lunde for livmorhalsprøve i ny «Bloggerne»-sesong.

TILBAKE: Influenseren Martine Lunde var sist aktuell med «Norges nye megahit». Nå tar hun med seg kameraene til gynekologen i den nye sesongen av «Bloggerne». Foto: Espen Solli / TV 2
TILBAKE: Influenseren Martine Lunde var sist aktuell med «Norges nye megahit». Nå tar hun med seg kameraene til gynekologen i den nye sesongen av «Bloggerne». Foto: Espen Solli / TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I den nye sesongen av TV 2-serien, Bloggerne tar Martine Lunde (25) med seg kameraene inn på gynekologtimen. Etter et intervju med «God Kveld Norge» hylles den 25 år gamle influenseren av Kreftforeningen.

- Om bare én person tar celleprøve, så er jeg fornøyd, sier Lunde til Dagbladet.

- Ikke så skummelt

Lunde forteller Dagbladet at hun lenge hadde gruet seg til å ta livmorhalsprøven, og at tanken på å ha med seg norske seere inn på gynekologtimen var skummelt med det første. Etter hvert skjønte hun at det ga henne mot.

- Hvis noen er der med meg, kan jeg ikke være så «drama queen» som det jeg pleier å være hos legen, sier Lunde lattermildt og legger til:

- Jeg tenkte også at andre får se at det ikke er like skummelt som man tror.

- Viktig

Generalsekretær i Kreftforeningen, Ingrid Stenstadvold Ross, forteller at det er mange ulike grunner til at kvinner unngår å teste seg. Det kan dreie seg om alt fra en hektisk hverdag og lang reisevei til frykt for selve undersøkelsen.

Hun mener derfor Lunde gjør et viktig bidrag til å avskrekke livmorhalsprøven.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer