Hyllet Lasse Lindroth

- Jeg håper Lasse ser og vet at han blir husket på denne måten. Dette er helt fantastisk, sa en rørt Emma Westerström, enken etter komikeren Lasse Lindroth. I går kveld ble Lasse hyllet av det norske standup-miljøet. 107300 kroner kom inn.

Bulen på magen er blitt godt synlig. Om to måneder skal Emma føde Lasse Lindroths barn. I går var hun i Oslo sammen med flere av Lindroths venner for å se det norske standup-miljøet hylle den svenske komikeren. Lasse Lindroth ble drept i en bilulykke på vei hjem fra Norge for nøyaktig tre måneder siden.

- Lasse kunne aldri ha forestilt seg at han betydde så mye i Norge. Han var så begeistret for Norge, og vi snakket om å flytte hit. Det ville ikke være så vanskelig med alle de vennene vi har her, sa Emma til Dagbladet etter forestillingen i går kveld.
Dagfinn Lyngbø var konferansier, og ellers medvirket de fleste standup-komikerne av et visst format: Baste Bolstad, Trond Hansen, Rune Andersen og Jonas Rønning for å nevne noen. Silje Stang hadde med seg klipp fra Lindroths besøk i «Mandagsklubben», og Lasses gode venn og kollega fra Sverige, David Battra, leste fra en av Lindroths bøker.

- Dette har blitt veldig fint, godt og morsomt, sa Elina Kranz fra Stand Up Norge, som arrangerte forestillingen.

Billetten til showet kostet 250 kroner, men hver eneste krone går til Lindroths etterlatte.