Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Hypede svenske tvillinger debuterer

«Må vite hva du gjør for at det ikke skal forveksles med et bidrag til Ungdommens kulturmønstring».

||| ALBUM: Du trenger ikke det store musikalske produktet for å skape en hype når du kan skilte med å være en svensk popduo bestående av to eneggede tvillinger på 16 år.

Søstrene Johanna og Miriam Eriksson Berhan i Taxi Taxi! klarte i hvert fall å kare seg til oppmerksomhet og spillejobber på Bylarm, Hultsfred og Roskilde uten at så mange egentlig hadde hørt deres dramatiske balladepop.

De lot hypen passere, og nå, først tre år etter, er nittenåringene klare med sin debutplate.

«Still Standing At Your Back Door»

Taxi Taxi!

3 1 6
Plateselskap:

Rumraket/Playground

Se alle anmeldelser

De gjorde nok klokt i å vente, for lager du minimalistisk pop med mikrofonen tett til brystet og bare fragmenter av piano, gitar og et trommeslag her og der, må du vite hva du gjør for at det hele ikke skal forveksles med et bidrag til Ungdommens kulturmønstring.

Jentene synger nydelig, men ville tjent på å ta større sjanser for «Still Standing At Your Back Door» blir en i overkant statisk opplevelse. Muntre «Old Big Three» stikker seg ut, og når de slår om til svensk i «Same Side Of The Moon» får prosjektet endelig det nødvendige anstrøk av personlighet og gjør at duen fremdeles karakteriseres som lovende.

Hypede svenske tvillinger debuterer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling