Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Hyper fest for voksne

De første raverne er blitt voksne. På Hyperstate i natt var det egen avdeling for de over 25 år.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Hyperstates eneste to band spilte bare i VIP-rommet for voksne. Under resten av arrangementet i Oslo Spektrum var det DJ'er som sørget for musikken.

Bare DJ-er

- Vi gjorde en større spørreundersøkelse og fant ut at ungdommene ikke er interessert i bandene. De er her for å danse og for å høre DJ'ene spille, sier pressekontakt Nina Lauritsen.

Mens tenåringer inntok idrettsgulvet enten i alkofri 16-årssone eller 18-årssone med ølsalg, var det for første gang mulig å få full hyperpakke uten tenåringer.

- Vi har invitert voksne folk fra media og næringsliv som både liker musikken og som burde vite hva som egentlig skjer her. Vi ønsker å fjerne fjortisstempelet som har hengt ved arrangementet, forteller pressekontakt Nina Lauritzen.

6000 inne

4000 hadde kjøpt billetter på forhånd, og arrangørene ventet over 6000 inne på dansegulvet i løpet av natten. Og det var idrettslig orden over køene på utsiden av Oslo Spektrum. For å ha kontroll over alderssonene måtte alle vise ID-kort. Politiet hadde mer enn nok med å ringe og sjekke alder til de hundrevis som hadde lagt skolebeviset hjemme.

Innenfor var hovedgulvet dekorert etter kveldens UFO-tema «The abduction».

DJ'ene ble fløyet opp på scenen i et UFO-aktig fartøy. Kveldens riktigste antrekk var den voluminøse ungpiken som hadde kledt seg etter kvelden Hyperstate-logo: Bare en bred tapestrimmel var strammet én gang godt rundt brystkassen.

UTEN STOPP: Folk danset til de tidlige morgentimer i Oslo Spektrum i natt.