Hysterisk «Hannibal»

Da Ridley Scott og Anthony Hopkins så «Hannibal» første gang, lo de seg skakk. Hva sier det om oppfølgeren, mon tro?

Regissør Ridley Scott og skuespiller Anthony Hopkins lo seg halvt i hjel da de for første gang så den ferdige versjonen av «Hannibal». Hopkins sier at oppfølgeren til skrekksuksessen «Nattsvermeren» nok ikke kommer til å falle i smak hos alle.

- Da jeg og Ridley så filmen lo vi hele veien Min kommentar til Scott var at neste gang burde vi lage en pornofilm sammen. Lecter tar helt av, så man må bare le, sier Anthony Hopkins til Ananova.

Ikke vet jeg om dette er lovende for skrekkfilmen «Hannibal», splatterfilmen Hannibal derimot...

Spyfest

Alle som har lest Thomas Harris bok «Hannibal», har nok lurt på hvordan alle de groteske detaljene lar seg overføre til film. Det er fare for at det blir en spyfest. Filmfotograf John Mathieson ord til Premiere er ikke beroligende når han beskriver en av filmens mange groteske scener, som inkluderer en mannevond gris.

- Detaljene ble laget av an animert gris som river ansiktet av en dukke. Folk ble syke på settet, og det ble vanskelig å vise scenen for publikum - de ble syke, sier John Mathieson.

Skuespiller Ray Liotta, som spiller FBI-agent Paul Krendler, tror at filmens klimaksscene kan snu magen opp ned på enhver.

- Folk vil huske denne scenen. Den er faktisk mer grafisk enn boken, sier Liotta.

Da er det bare å begynne å grue seg, eller glede seg, til filmen som har premiere 23 februar.

<B>HANNIBAL</B> in action.