Hysterisk i Haugesund

HAUGESUND (Dagbladet): Pierce Brosnan ble overfalt av hysteriske fans i Haugesund i går, men taklet oppstyret med samme selvsikre sjarm som han er kjent for fra James Bond-filmene.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Livet er mer enn Bond

De to utsendte fra Haugesund politikammer hadde ingen mulighet til å forhindre hundrevis av tidsinstilte små og store hormonbomber fra å eksplodere foran Edda kino i Haugesund klokka 15.30 i går ettermiddag.

Jenter på 14 og mødre på 40 samlet seg i ville rop etter « Pierce, please, Pierce », som Pierce besvarte med « I love you, too » og skrev autografer til de aller, aller fleste frammøtte. Og det var mange.

Første festival

Selvsagt leverte han også det sedvanlige:

- It's great to be here.

Mindre selvsagt er det at han faktisk så ut til å mene det. Haugesund er, believe it or not , den første filmfestivalen Brosnan deltar på. Og allerede under innflygningen til Karmøy, med den vakreste vestlandssol blinkende i bølgene under seg, bestemte han seg for at her ville han trives.

Over en lunsj bestående av krepsehaler, reker, steinbitt og vestlandsbrygget øl, ga verdensstjernen klart uttrykk for at han foretrakk steder som dette - med utsikt til vann, fjell og gras. Nesten som å komme hjem, for en som er fra Irland.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer