Du leser nå Dagbladet Pluss

- I 2015 har jeg 40 års jubileum - da er det på tide å gi seg

Gratiskonserten på Granittrock i Oslo 6. september kan bli Ulf Lundells siste i Norge.

EN KOLOSS: Ulf Lundell er en koloss, men liker ikke å synes. Han trives best alene, med kona, helt ytterst sørøst i Skåne.  Foto: Anders Grønneberg
EN KOLOSS: Ulf Lundell er en koloss, men liker ikke å synes. Han trives best alene, med kona, helt ytterst sørøst i Skåne. Foto: Anders GrønnebergVis mer

STOCKHOLM (Dagbladet): Vi sitter på kafé i Söder, et par steinkast der Sveriges vokste opp på 50-tallet.

- Jeg ble født på sykehuset, like der borte, sier Lundell og peker.

Min siste turné

Ulf Ludell, Sveriges nasjonalskald, som sjelden gir intervju, møter Dagbladet i anledning at han skal spille på gratiskonserten Granittrock i Oslo lørdag 6. september.

Det kan bli hans siste konsert i Norge - overhodet.

- Neste sommer har jeg 40-års jubileum som artist. Da legger jeg ut på min siste turné. Da blir jeg 65 år, og det er på tide å gi seg, sier Lundell.

Eksistensiell krise

- Jeg har reist mye, ventet, sovet på hoteller. Det er nesten uutholdelig. Men å spille er ok, musikken gir kraft. Men jeg er ikke den Ulf Lundell på scenen som folk tror.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

3 MÅNEDER*

SOMMERKAMPANJE

50 kr

(0,56 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER* 50 kr per 3 måneder. 0,56 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (249kr/ kvartal når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 UKE*

Prøvetilbud

1 kr

(0,14 kr per dag)

KJØP 1 UKE*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE* 1 kr per uke 0,14 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (55 kr/uke) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 UKE

55 kr

(7,86 kr per dag)

KJØP 1 UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE 55 kr per uke. 7,86 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 MÅNED**

Få med lørdagsavisa

1 kr

(0,03 kr per dag)

KJØP 1 MÅNED**

Kjøp nå
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED** 1 kr per måned 0,03 kr per dag.

Tilbudet gjelder abonnement på Dagbladet Pluss og Dagbladet Helgeavis. Abonnementet fornyes automatisk etter tilbudsperioden. Fornyelsesprisen er inkl 33% rabatt på begge abonnementene; Dagbladet Pluss (66 kr/mnd) og Helgeavisa (139 kr/mnd) så lenge man har begge abonnementene. Det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • * Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (249kr/kvartal) (55kr/uke).
  • **Abonnementet fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden (165 kr/mnd, fordelt på Dagbladet Pluss 66 kr/mnd og Helgeavisa 99 kr/mnd)
  • Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.