Du leser nå Dagbladet Pluss

I all hemmelighet har hun spilt inn en internasjonal tv-serie

Heidi Ruud Ellingsen i ny stor krimserie.

USA-AKTUELL: I år var hun nominert til Hedda-pris for «Beste kvinnelige skuespiller». Nå skal Heidi Ruud Ellingsen bergta amerikanerne.
 Foto: ANDERS GRØNNEBERG
USA-AKTUELL: I år var hun nominert til Hedda-pris for «Beste kvinnelige skuespiller». Nå skal Heidi Ruud Ellingsen bergta amerikanerne. Foto: ANDERS GRØNNEBERGVis mer

(Dagbladet): Det er ingen tvil om at amerikanerne trykker norske skuespillere til sine bryst, og stadig flere av Norges utøvende scenekunstnere setter sitt preg på internasjonale produksjoner.

Like etter at Ingrid Bolsø Berdal, Tobias Santelmann og Aksel Hennie gjorde stor suksess med «Hercules», ble det i forrige uke kjent at Thorbjørn Harr blir å se i en amerikansk tv-serie. 

Nå er nok et kjent skuespilleransikt fra Norge USA-aktuell. Heidi Ruud Ellingsen (29) medvirker nemlig i den ferske amerikanske tv-serien «100 Code».

- Jeg ble jo skitglad. Om det skulle komme andre muligheter ut av dette vet jeg jo ikke, men å få jobbe med hans produksjon, å få være med på dette, er jo stas i seg selv, sier Ruud Ellingsen til Dagbladet.