I alle dager - ble dette årets spill?

Overraskende seier til lite spill.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Da vi skulle finne fram til hvilke spill vi, Dagbladets spillanmeldere, likte best i året som gikk, gjorde vi det enkelt.

Hver av oss skrev ned en liste over de ti spillene vi likte best i året som gikk. Deretter slo vi sammen listene for å se hvor mange av spillene som sammenfalt.

Flere spill ble godt likt av to av oss, men bare ett spill dukket opp på alle tre listene: Det vesle Xbox 360-spillet «Braid», som kun er tilgjengelig via Xbox Live. Ved å trekke en svært lite vitenskapelig slutning, betyr det at «Braid» ble bedre likt av oss, samlet sett, enn andre storspill som «Grand Theft Auto IV» og «LittleBigPlanet».

På denne siden ramser vi opp hvilke spill som dukket opp på listene, der de som har fått flere stemmer kommer høyere opp enn de som bare har fått én. Under hver spill skriver også hver enkelt anmelder sin grunn til at spillet er med på hans liste.

Helt til slutt kan du få lov til å overstyre våre vurderinger i avstemningsboksen i høyremargen, noe vi ikke tar ille opp. Om ikke ditt spill er med i oversikten, er det også bare å gaule ut i kommentarfeltet. Vi begynner å bli ganske vant til det også.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer