Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

I år blir det ingen «Alene hjemme»

Med mindre du har abonnement.

 HJEMME ALENE:  Kevin blir forlatt av familien i jula ved et uhell når familien drar til Frankrike. Da utspiller det seg et aldri så lite juledrama, når han får besøk av to røvere. I år må du ha abonnement for å få sett filmen. Foto: NTB Scanpix / TV 2 handout
HJEMME ALENE: Kevin blir forlatt av familien i jula ved et uhell når familien drar til Frankrike. Da utspiller det seg et aldri så lite juledrama, når han får besøk av to røvere. I år må du ha abonnement for å få sett filmen. Foto: NTB Scanpix / TV 2 handout Vis mer

(Dagbladet): Filmen om åtteåringen Kevin som blir forlatt av familien i jula ved et uhell, er for mange en favorittfilm i jula.

Den første av totalt fem «Alene hjemme»-filmer har pleid å gå på TV3 før jul, men i år har ikke kanalen rettigheter til å vise den.

- I år har vi ikke rettighetene til å vise den første filmen, så den blir dessverre ikke å se på TV3 denne julen. Vi har fått noen tilbakemeldinger fra seerne på dette, som forståelig nok savner én av sine faste juletradisjoner, sier presseansvarlig Andreas Framnes i TV3.

Krever abonnement Dersom du vil få med deg den første filmen må du ha abonnement på kanalen CMore, som viser filmen på julaften.

Framnes kan imidlertid trøste skuffede fans med at den første «Alene Hjemme»-filmen vil være tilbake på TV3 neste år.

- I tillegg viser vi Alene Hjemme 2-4 torsdag, fredag og lørdag i romjulen, sier han.

Tok over rettighetene «Alene hjemme» gikk i mange år på TV 2 før jul, men i 2005 tok TV3 over rettighetene til filmen.

Filmen har hatt internasjonal suksess og hovedrolleinnehaver Macaulay Culkin ble en av de største barnestjernene på 90-tallet, etter den gikk sin seiersgang på kino.

I kveld sender TV 3 den romantiske julefilmen med Jude Law, Cameron Diaz og Kate Winslet, «The Holiday», der Cameron Diaz og Kate Winslet bytter hus rundt juletider, og ender opp med å finne kjærligheten på hver sin kant.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media