«The Grand Tour»

I bråk etter «iskrem er homo»-kommentar

Medprogramleder i «The Grand Tour», Richard Hammond, får kritikk etter å ha sammenlignet det å spise iskrem med å være homofil.  

BLIR KALT LATTERLIG: «The Grand Tour»-programleder Richard Hammond blir kalt latterlig etter sin iskrem-kommentar rettet mot homofile. Foto: Scanpix
BLIR KALT LATTERLIG: «The Grand Tour»-programleder Richard Hammond blir kalt latterlig etter sin iskrem-kommentar rettet mot homofile. Foto: Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Det var under siste episode av motorprogrammet «The Grand Tour» at Richard Hammond kom med kommentaren, som han i ettertid har fått kritikk for. Det skriver The Guardian.

Sjette episode av første sesong ble sendt foran et live-publikum i Finland. Episoden, med navnet «Happy Finnish Christmas», ble sendt på Amazon Prime 23. desember.

Britiske Hammond var sammen med Jeremy Clarkson og James May i lang tid ansiktene til verdens mest populære motorshow «Top Gear».

I fjor fikk Clarkson sparken som programleder etter både maktkamp og krangel med BBC-ledelsen. May og Hammon fulgte seinere etter, og etter kun kort tid varslet trioen om at de returnerte med et nytt bilkonsept.

Famøs kommentar

Iskrem-kommentaren fra Hammond falt under en samtale med programleder Jeremy Clarkson om interiøret i en Rolls Royce.

«Det eneste problemet er at man ikke kan spise en Magnum sjokoladeis i en sånn», sier Clarkson.

«Det går bra, jeg spiser ikke iskrem. Det har noe å gjøre med at jeg er hetero», svarer Hammond.

Mens Clarkson og May ser forbløffede ut får Hammond applaus fra publikum i studio.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer