I dag er han en av verdens mest kjente skuespillere

Alle må begynne et sted.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Lite visste han, der han stod med en boks Pringles i hånda, at han kom til å bli en av verdens aller mest kjente skuespillere.

Som 20-åring kunne nemlig ikke Brad Pitt (50) ennå velge og vrake i filmroller, og var derfor én av skuespillerne i en reklame for det kjente potetgull-merket.

• Se videoen øverst i artikkelen!

I dag er Pitt 50 år, og har en lang merittliste bak seg. På filmnettstedet imdb står det at han har medvirket i hele 67 filmer og TV-serier, i tillegg til at han også har vært produsent for flere. Pitt har også vunnet en rekke priser for sitt skuespillervirke.

Men Brad Pitt er ikke den eneste kjente skuespilleren som startet i reklamebransjen. En rekke videoer av kjente menneskers reklamemedvirkning som unge og lovende har den siste tida florert på nettet.

Hvis du vil ha en helaften på YouTube: 21 år gamle John Travolta spilte i en reklame for såpe i 1975, Meg Ryan spilte i en tannkrem-reklame i 1981, Ben Affleck hadde en kort affære som Burger Kings ansikt i 1984, Leonardo DiCaprio var lenge kjent som «Bubble Yum-barnet», Keanu Reeves var postergutt for Kellogg's - man kan nevne i fleng.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer