I dag kan du få «ny» iPhone, helt gratis

Apple slipper iPhone OS 3.0.

INGEN SELVFØLGE: De fleste smarttelefonbrukere tar MMS, klipp-og-lim-funksjonalitet, muligheten til vidersending av testmeldinger og tastatur i landskapsmodus som en selvfølge. Men ikke iPhone-brukere. Første med dagens lansering av iPhone OS 3.0, her presentert av Apples Scott Forstall i San Francisco under utviklerkonferansen WWDC, får telefonenen disse funksjonene. Foto: SCANPIX
INGEN SELVFØLGE: De fleste smarttelefonbrukere tar MMS, klipp-og-lim-funksjonalitet, muligheten til vidersending av testmeldinger og tastatur i landskapsmodus som en selvfølge. Men ikke iPhone-brukere. Første med dagens lansering av iPhone OS 3.0, her presentert av Apples Scott Forstall i San Francisco under utviklerkonferansen WWDC, får telefonenen disse funksjonene. Foto: SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet.no): Se bort fra feilaktige spekulasjoner om at lanseringen er utsatt til i morgen: I løpet av dagen slipper Apple den nye og etterlengtede versjonen av operativsystemet til iPhone. iPhone OS 3.0 inneholder så mange viktige oppgraderinger at det for mange brukere trolig vil opppleves nesten som å ha skaffet seg en ny utgave av telefonen.

SÅ ER DA OGSÅ iPhone-brukere lette å glede. Oppdateringen inneholder i hovedsak en rekke elementære funksjoner som strengt tatt burde vært på plass for lenge siden, som MMS, klipp-og-lim-funksjonalitet, vidersending av tekstmeldinger og muligheten for å skrive sms og epost med tastauret i landskapsformat. I tillegg ventes det en flom av ny programvare fra andre programvareprodusenter som utnytter mulighetene i det nye operativssystemet.

Er ikke dette nok, kan man alltids stille i kø for den nye modellen iPhone 3GS, som kommer i juli. Den ser nøyaktig ut som dagens modell, men byr på mer minne, raskere prosessor, bedre kamera med videoopptak og redigering direkte på telefonen, stemmestyring og innebygget kompass.Sant nok: Det meste av dette finnes på langt rimeligere telefoner fra andre produsenter. Men iPhone-brukere er ikke som andre mobilbrukere.DE ER LOJALE og entusiastiske mennesker, som er så begeistret for alt den vesle dingsen kan, at de med forbløffende tålmodighet bærer over med alt den ikke kan. Plussverdier som den gjennomførte og nyskapende brukeropplevelsen, og den enorme tilgangen på programvare, har gjort dem villige til å leve med absurd store huller i lista over basisfunksjoner.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer