Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

I dag kan du laste ned den nyeste Dylan-låta

Helt gratis.

BOB PÅ NETT: Dylan har lagt ut sangen «Beyond here lies nothin» for gratis nedlastning på hjemmesiden i dag. Bildet er fra en konsert i Uruguay i fjor. Foto: Scanpix
BOB PÅ NETT: Dylan har lagt ut sangen «Beyond here lies nothin» for gratis nedlastning på hjemmesiden i dag. Bildet er fra en konsert i Uruguay i fjor. Foto: Scanpix Vis mer

Bob Dylan leverte varene da han nylig spilte i Oslo Spektrum.

Formkurven ser også ut til å holde seg på plate. Det tyder i hvert fall den første låta fra hans kommende album «Together Through Life» på, som mandag ble lagt ut for gratis nedlastning på hjemmesiden hans.

Sangen «Beyond here lies nothin» er kun tilgjengelig for nedlasting i dag.

Det som kanskje først og fremst skiller den fra det vi er vant til å høre fra Dylan, er den fremtredende plassen trekkspillet til David Hidalgo fra Los Lobos har fått i lydbildet.

Plata er hans 46. studioutgivelse og følger opp hans kritikerroste album «Moden Times» fra 2006 som havnet øverst på Billboard-lista og har solgt over 2,5 millioner eksemplarer.

Bob Dylan har selv produsert «Together Through Life» under pseudonymet Jack Frost som han blant annet også brukte da han sto som produsent for «Love and Theft» (2001) og «Modern Times».


(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling