I dag kan du oppleve dette i 3D

I dag kan du oppleve dette i 3D

Nå blir PlayStation 3 oppdatert. Har du riktig utstyr?

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

|||Har du allerede dekorert stua med en flunkende ny TV eller projektor med 3D-muligheter og eier en Playstation 3, er dette dagen din.

I dag slipper nemlig Sony maskinvareoppdateringen til PS3 som åpner for 3D i spill.

Etter at den nye 3D-teknologien ble en vinner på kinolerretet med filmer som «Avatar» og «Alice in Wonderland» har Sony tydelig signalisert at de vil satse på å bringe en lignende opplevelse hjemme i stua.

Les også: Anmeldelse av «WipEout HD».

Sony blir dermed først ut med å tilby spill med den nye 3D-teknologien, men også Microsoft har bekreftet at de jobber sammen med LG om å tilby 3D-opplevelser på Xbox 360 i fremtiden.

Nintendo har allerede annonsert at de kommer med en håndholdt spillkonsoll kalt Nintendo 3DS, som sannsynligvis vil bli fullstendig avduket på E3 i Los Angeles 15. juni.

I motsetning til 3D-teknologien som Sony tar i bruk på PS3, hvor du i tillegg til å ha en 3D-kompatibel TV eller projektor også må bruke spesielle briller, blir det unødvendig med briller på Nintendos håndholdte maskin.

Samtidig med maskinvareoppdateringen vil Sony oppdatere fire spill på PlayStation Network slik at de får støtte for 3D.

I første omgang er det «WipEout HD», «Pain», «Super Stardust HD» og en demo av «MotorStorm 3D Pacific Rift» som blir tilgjengelig.

De som allerede eier spillene vil kunne laste ned en gratis oppdatering til spillene for å få dem i 3D. De tre førstnevnte spillene blir også tilgjengelig i en egen 3D-pakke.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer