I dag kommer de nye TV-kanalene

Men bare for deg som har digital-TV.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I dag får Norgetre nye tv-kanaler. Eller litt mer presist: I dag får cirka 800.000 husstander i Norge tre nye kanaler. Eller enda mer presist: I dag får Norge to nye og en relansert kanal.

NRK SENDER fra i dag klokka 19 på tre kanaler: NRK1, NRK2 og NRK3. NRK1 er stort sett som før. NRK2 likner mye på sitt gamle jeg, men er mer presist definert: På NRK2 skal du nå primært få nyheter, dokumentar og kultur. Kanalen ser ut til å bli en blanding av en nyhetskanal og en TV-versjon av radioens P2. På sendeskjemaet i dag står for eksempel en stripe rene nyhetssendinger fra klokka 12.00 til 17.30.

På kveldstid får vi tre dokumentarer, samt det satiriske talkshowet «The Daily Show» med Jon Stewart som rosinen i pølsa klokka 21.35.

DEN HELT NYE NRK3 er en aldersdefinert kanal. Kanalen har som målgruppe alle mellom 15 og 40 år. Det vil si den går i direkte konkurranse med de kommersielle kanalene om seere – for det er nettopp 15-40-åringene som er de mest interessante for annonsører. Kanalen åpner sine sendinger i kveld – den sender bare om kvelden, for fra 1. desember kommer NRKs nye barnekanal inn på samme frekvens fram til klokka 19.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer