Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Meninger

Mer
Min side Logg ut

Nå klikker vi oss straks til døde og liker det:

I denne avisa her møtte jeg Cantona, Springsteen og Mandela

Nedtellingsjournalistikk er ingen vekstnæring.

BRUCE DEN STORE: Springsteen i Oslo sommeren 1988. Verden var ond, men den var god og helt annerledes. Vi i tabloide dalstrøkene var på jakt etter Bruce og hans daværende nye flamme, Patti Scialfa. Og, på Grand hotel ble det Born to autofokus. Takk, Bruce. Det ble etterhvert fast jobb på grunn av dette bildet. Foto: Tom Stalsberg
BRUCE DEN STORE: Springsteen i Oslo sommeren 1988. Verden var ond, men den var god og helt annerledes. Vi i tabloide dalstrøkene var på jakt etter Bruce og hans daværende nye flamme, Patti Scialfa. Og, på Grand hotel ble det Born to autofokus. Takk, Bruce. Det ble etterhvert fast jobb på grunn av dette bildet. Foto: Tom Stalsberg Vis mer
Meninger

I denne avisa har jeg møtt Springsteen, Stones, Cantona og Mandela. Skrytepave moi?

I denne avisa har jeg møtt store forfattere og små poeter, Scary Spice, Iggy Pop, underlige politikere, småtasser, vinnere, prest, den beste hest Rex Rodney og reist videre på neste sommerfest, Jackie Leven.

I denne avisa har jeg jobbet med de beste og de verste, de fremste og de rareste, de kjepphøye og de lavmælte, de egosentriske og særs eksentriske, de blide og mutte, de greie og ganske så trøtte, de nervøse og virkelig famøse, de skarpeste og ja, teiteste, de snusfornuftige og kjederøykende, de tørste og de største, de late og de smarte – som kom seg videre.

I denne avisa har jeg begått synder, mange skrivefeil, beklager dette, og litt faenskap. I denne avisa har det vært gode sjefer, elendige ledere og ryggslikkere.

I denne avisa har jeg møtt kone, fått sønn, fått infarkt, reist verden rundt, mistet venner og meget gode kolleger, fått gode kamerater, opplevd latter, lykke, smykke, død og bunnløs sorg.

I denne avisa har jeg møtt sir Paul og den beste i The Beatles, Yoko Ono. Kremt. I denne avisa har det vært fyll, hyl, skrik, høyt under taket, moralisme og taxilapper fra Ryktebørsen.

I denne avisa var det Stabel i heisen, keiserfløy, Sukkenes bro og Akersgata 49 du gamle og gode. I denne avisa rykket vi ut, ble skjelt ut, solgt ut og frosset ut. I denne avisa har det vært bitre konflikter, feighet, mumling i gangene og Arne Skouen som reiste seg opp på mitt først klubbmøte, skjelte og smelte om det å sminke opp ei gammel hore.

I denne avisa lærte jeg alt, fikk språket til å flyte, fikk kjeft, får kjeft og det har vært en alt annet enn ni til fire – en jobb? Tja.

I denne avisa var det Antonius, de fire bud, ordføreren, han som kuttet FN-bygningen på brettet for å få plass til bildet i papiravisa, Bærten og Thorvald, rikstelefon, telefaks, teleks, høye smørbrød på Grønvold-Sporten, ute, hjemme og under VM, EM og OL.

I denne avisa, folkens, var det kanskje rom for natta for alle, for de små og triste, for de etterlatte og håpløse, den lille mann og dame? Ja, hvor er de to nå? Hvem skriver for de stemmeløse? Tar bilder av de glemte?

I denne papiravisa med de beste leserne. I denne avisa har jeg reist i Tom Waits, testet den amerikanske drømmen med terning og vegen til Lillehammer med høvding Martinsen.

I denne avisa ligger et ferdig arbeidsliv. Tusen føkkings takk. I denne avisa jeg møtte kronprinser, Beyoncé, Kjakan og Gro. I denne avisa har vi tråkket over streken, fått forskudd, levd livet, felt tårer og laget Splitter Nye på Siden, voff, voff.

I denne avisa ble det hoppet i skyttergraver, noen var ikke rause nok / men for lenge tause nok og men, vent litt: Fortsatt uker igjen til lukket valnøtt og afp (avtalefestet poesiordning).

I denne avisa var vi nesten først på nett, sist på ballen og alltid foran. Klikker du på Greta Thunberg? Seriøst? Kikker vi oss i speilet? Klikker vi oss til døde? Stikk hodet i do/snakk med CIH.

Fortsettelse følger kanskje ikke, men hvis med et rappet refreng fra Raga Rockers? Nja, DumDum, Jokke og deLillos? Nja, men det blir fra Jahn gratulerer med dagen Teigen og ikke minst, «Which Witch». London calling og denne avisa hilser til Kristiansand og vår mann, den beste.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling