I dette spillet dør du ni ganger i minuttet

Like moro som å ligge på en strekkbenk?

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

|||IKKE SPØR MEG hvordan du skal uttale navnet på dette spillet, men de seks V-ene illustrerer i hvertfall poenget med spillet veldig godt. Her går det med andre ord opp og ned veldig mye.

Kort forklart handler dette om et simplistisk, nedlastbart lite plattformspill lagd av Terry Cabavanagh, hvor du skal forsere en mengde hindre for å redde kameratene dine - helt uten å hoppe.

Et plattformspill uten hopping er i seg selv en sær greie, men som hjelp kan du flippe tyngdekraften 180 grader slik at fyren du kontrollerer trekkes mot taket istedet for gulvet.

DETTE ER EN MORSOM vri som åpner opp for en rekke nye scenarier man kanskje ikke har sett så mye i spill (et par «Mega Man»-spill og «Mario Galaxy» hopper dog fram i minnet).

Spillet er delt opp i fire-fem områder, løst bundet sammen av et svært åpent område, og hver av disse har sin egen vri på denne opp-ned-situasjonen.

Det er i det hele tatt mange flotte og kreative utfordringer som kommer av at du kan vende alt på hodet. For eksempel har et av disse områdene lange djup du må kaste deg ned (og opp) i for å komme videre.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer