I dette TV-studioet er det alltid full isfront

TV-kollegaene hater hverandre, og klarer ikke holde seg når de er på direkten.

(Dagbladet): Det er ikke alltid like lett å jobbe med folk man ikke kan fordra. For å løse slike situasjoner kan man ty til selvhjelpsbøker som lærer deg å håndtere svina, eller rett og slett forlate jobb, hjem og land.

Det man iallfall ikke bør gjøre kan du få et lærebokeksempel på i videoen øverst i denne saken. Der møter du to kvinner som jobber sammen, men som ikke virker å være helt på bølgelengde.

Kranglingen, de sarkastiske bemerkningene og iskalde blikk ser ut til å være normen i forholdet mellom de to kvinnene. Ekstra ille er det selvsagt at de opptrer på direktesendt tv sammen, og feiden kringkastes dermed ut til hele verden.

Kjendiser For det dårlige forholdet mellom tv-verten Nicole Brewer (en tidligere miss Pennsylvania) og meteorologen Carol Erikson er blitt kjent langt utenfor Philadelphias grenser.

Trolig har lokal tv-stasjonen CBS3 aldri hatt noen større stjerner enn disse to.

I videoen øverst kan du selv se hvordan de går løs på hverandre på en måte som ville fått selv den frekkeste tenåringen til å rødme i kvisene.

Etter at saken begynte å spre seg er det særlig nyhetsankeret Brewer som får merke nettets vrede. Den tidligere skjønnhetsmissen henges ut som den frekkeste av de to, og det er tilsynelatende hun som starter de fleste feidene på direkten også.

Hun skriver på Twitter at det «ikke er noe annet enn kjærlighet» mellom henne og meteorologen, men det får ikke sakene og kommentarene til å slutte å renne inn.

- Med «favoritten» min Særlig under et bilde Brewer har lagt ut på Facebook raser det storm. Bildet, som er av henne og meteorologen Carol Erikson, er blitt lagt ut med kommentaren: «Tilbringeren søndagen med en av mine favoritter, @CarolCBS3».

Vel, ut fra de mange videoklippene som er å oppdrive av isfronten mellom de to virker ikke den meldingen nødvendigvis ektefølt.

- Seriøst, hvordan kan du være så falsk og slippe unna med det? er en av kommentarene under bildet.