Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

I dramatisk bilkræsj

Espen Linds lanseringsturné tok i går en dramatisk vending.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Espen Lind kunne ikke fått en mer dramatisk start på sin lanseringsturné i Latin-Amerika.

- Et mirakel at det gikk så bra, kommenterer Julia Gibbs, Espens turnémanager og en av passasjerene i den forulykkede vanen. Lind satt på venstre side i baksetet da ulykken inntraff - akkurat der den andre bilen traff med stor kraft.

- Vi var sjokkert. Dette kunne gått riktig ille, understreker en lettet Gibbs.

Trafikken i Mexico by er ikke akkurat kjent som noen søndagsskole, og i går formiddag klokka 11.00 lokal tid (18.00 norsk tid) fikk Espen Lind kjenne dette på kroppen.

Slapp med skrekken

- Vi var nesten kommet fram til radiostasjonen da det kom en bil i stor hastighet inn fra venstre. Hastigheten var såpass stor at smellen var uunngåelig.

- Hele fronten på den andre bilen var ødelagt, mens vår bil fikk en større flenge på venstre side. Det så ikke ut, men vi kom fra det med helsa i behold. Vi hadde utrolig flaks som slapp fra dette med skrekken, påpeker Gibbs på telefon fra Mexico City.

Nakkesmerter

Espen Linds kompanjong og nærmeste musikalske samarbeidspartner, Amund Bjørklund, også kjent som Bluefish, fikk i går kveld telefon fra en oppskaket Lind.

- Man blir jo ganske satt ut av en slik opplevelse, men samtidig kunne dette gått så mye verre. Vi skal være glade for at han er i live, sier Bjørklund. Overfor Bjørklund ga Lind i går uttrykk for visse smerter i hode og nakke. I løpet av dagen ville han gjennomgå en legeundersøkelse. Allmenntilstanden var likevel ikke verre enn at Lind gjennomførte det planlagte radiointervjuet kort tid etter ulykken.

Dagbladet forsøkte i går kveld å komme i kontakt med Espen Lind, men gjennom sin turnémanager Julia Gibbs ga han uttrykk for at han trengte å hvile.

Seinere på kvelden skulle han forsøke å gjennomføre en opptreden på meksikansk tv.

<B>I BILULYKKE:</B> En van med Espen Lind og hans følge på tre ble i går påkjørt i Mexico by.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!