I et annet liv

Hun er oppkalt etter Liv Ullmann. Men utover det har ikke amerikanske Liv Tyler mye til felles med sin navnesøster.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- DET VAR FANTASTISK å jobbe med Harald, sier Liv Tyler.

Harald, med etternavnet Zwart, er - hvis du ennå ikke har fått det med deg - regissørspiren fra Fredrikstad som nå spiller ball med de virkelig store gutta i Hollywood.

«One Night at McCool's» kan bli hans store gjennombrudd. Og det ser også ut til å bli Liv Tylers gjennombrudd som komedieskuespiller. Og sexbombe. Stikkord: Få, tynne klær. Samt bøtte, hageslange og såpevann.

- DU TENKER PÅ BILVASKSCENEN, ikke sant? Den var Haralds idé.Tyler tar en pause.

- Da jeg fikk se scenen etterpå, ble jeg sjokkert. Jeg krympet meg også i setet da jeg så meg sjøl suge på fingrene til Matt Dillon. Men jobben min er å spille i film, ikke å se på film. Likevel var det virkelig moro å få lov å spille ei bortskjemt ku hele dagen. Og å slippe å ta konsekvensene av det. Jeg fikk virkelig et kick av noen av scenene, sier hun og ler.

Selv om Tyler forteller at hun i ettertid er flau, og at hun tidvis var sjokkert over hva hun fikk seg sjøl til å gjøre foran kamera, må det tilføyes at «One Night at McCool's» ikke er noen mykpornofilm. Det er en helsvart komedie om tre menn og deres drømmekvinne. Eller mareritt. Til tross for kjente navn som Tyler, Michael Douglas, John Goodman, Matt Dillon og Paul «Mad About You» Reiser i hovedrollene, er det en lavbudsjettfilm. Men det knyttes store forventninger til den.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer