Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Pluss

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

«I ett frustrert øyeblikk i Tom Waits-suiten reiv han av seg blueslua og kylte den mot meg som en frisbee»

Les utdrag fra den nye boka om Vidar Busk.

BRUTAL TERAPI: I dag lanseres «Balladen om Vidar Busk» på Notodden. 2.sept blir det bokbad og konsert på Rockefeller i Oslo. «For hovedpersonen har dette vært en delt opplevelse. Fra sødmefylt mimring til brutal terapi», skriver biograf Erik Holien i utdraget fra boka, som er trykket her.
BRUTAL TERAPI: I dag lanseres «Balladen om Vidar Busk» på Notodden. 2.sept blir det bokbad og konsert på Rockefeller i Oslo. «For hovedpersonen har dette vært en delt opplevelse. Fra sødmefylt mimring til brutal terapi», skriver biograf Erik Holien i utdraget fra boka, som er trykket her. Vis mer

Dette er et utdrag fra boka «Balladen om Vidar Busk» (Aschehoug)

«Høsten 2013 var Vidar Busk og jeg på research-reise i USA. I New York bodde vi på Hotel Pennsylvania, et tidlig Manhattan-skyskraperkompleks med klassisk ornamentering. Da vi sjekket inn, tok Vidar styring og sørget for at vi ble losjert på hotellets eneste røykefløy. Den lå i en del av bygningen som ikke hadde vært pusset opp siden Pennsylvania Railroad ferdigstilte hotellet i 1919.

Slik havnet vi på gatenivå med en ineffektiv, hvesende aircondition som jevnbyrdig konkurrerte med trafikkstøyen på utsiden. Vi døpte det gulbrune rommet Tom Waits-suiten.

Her, bakoverlent i hver vår Queen size bed, gjorde vi flere av intervjuene som ligger til grunn for «Balladen om Vidar Busk».

Prøv Pluss for 1 krone

Få tilgang på egne premiumartikler, videodokumentarer, eAvisa og Magasinet.

1 UKE

PRØV PLUSS

1 kr

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

KJØP 1 UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE 1 kr Fornyes automatisk til 55,-/uke

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (55,-/uke) etter tilbudsperioden. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)

KJØP 1 MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED 99 kr Fornyes automatisk til 99,-/måned

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (99,-/måned) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 ÅR

LES LENGRE - BETAL MINDRE

795 kr

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

KJØP 1 ÅR

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 ÅR 795 kr Fornyes automatisk til 795,-/år

Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (795,-/år) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

  • Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?